Héérlijk, nieuwe foto's van het huwelijk van Louis en Marie.

Vorige week trouwde Louis Ducruet, de zoon van prinses Stéphanie van Monaco, met zijn verloofde Marie Chevallier. Het bruidspaar kwam beeldig in beeld, Louis' familie leek er een sport van te maken om de camera's te ontlopen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

Blijken ze toch binnen alsnog even hun momentje te hebben gepakt, bij het optutten!

Prinses Stéphanie zag kans onder de radar te blijven in deze kanariegele jumpsuit die ze naar het burgerlijk huwelijk droeg. 

Ze gaf haar zoon weg en was daar best een beetje door ontroerd.

Het wettelijk huwelijk werd gesloten in een van de staatsiezalen van het paleis. 

En guess what? Prinses Charlene was wel bij dit jawoord!

De officiële trouwfoto's werden gemaakt bij het paleis.

Gezien de intense liefde van de tortels voor hun hond, kon dit kiekje niet uitblijven: Pancake had er een speciaal strikje voor gekregen...

...en mocht ook vooraan staan op de grote familiefoto, genomen op de trappen van het paleis (Daniel heeft 'm wel wijselijk even aangelijnd). 

Het kerkelijk huwelijk speelde zich de volgende dag af in de kathedraal: hier hebben neven Andrea en Louis even een momentje.

En dit is mogelijk als je goed gescheiden bent: Louis' vader Daniel Ducruet, gewoon naast de prinses.

En ook hier werd een Grimaldi Groepsfoto gemaakt. Van links naar rechts Andrea, Tatiana, Dimitri, Charlotte, Pauline, Camille, Caroline, Stéphanie, Louis, Marie, Albert, Alexandra, Pierre en Beatrice.  

Waarna het eindelijk tijd was voor het feest.

Daarvoor lieten de dames zich ook nog even op hun mooist vastleggen. Van links naar rechts Tatiana Santo Domingo (getrouwd met Caroline's oudste zoon Andrea), Pauline Ducruet (oudste dochter prinses Stéphanie, in Alexia Maria), Charlotte Casiraghi (oudste dochter prinses Caroline), prinses Stephanie die er echt stunning uitzag in Galvan London, prinses Alexandra van Hannover (jongste dochter van prinses Caroline) en Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie. Schitterend door afwezigheid: de bruid, prinses Charlene en Beatrice Borromeo, de ándere schoondochter van Caroline. A good time was had by all, we're sure.

Foto's (c) Palais Princier 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in