Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De liefste vakantiefoto's van prinses Victoria

Kroonprinses Victoria is vandaag 42 geworden en viert dat op Solliden, de zomerresidentie van de Zweedse royals. Paleis Solliden op het eiland Öland is privébezit van koning Carl Gustaf. Koningin Silvia en hij brengen er een deel van de zomervakantie door. Hun kinderen kroonprins Victoria, prins ...

De liefste vakantiefoto's van prinses Victoria

Kroonprinses Victoria is vandaag 42 geworden en viert dat op Solliden, de zomerresidentie van de Zweedse royals.

Paleis Solliden op het eiland Öland is privébezit van koning Carl Gustaf. Koningin Silvia en hij brengen er een deel van de zomervakantie door. Hun kinderen kroonprins Victoria, prins Carl Philip en prinses Madeleine hebben op het terrein allemaal een eigen verblijf, zodat iedereen een beetje privacy heeft.

"Het is een plek die ons hart heeft gestolen en waar we heel graag onder elkaar zijn," zegt Silvia. "Er gaat niets boven familiezomers in Zweden."

Eerder reikten de Zwoyals er al de Öland Bewonersprijs uit, voor mensen die speciale dingen voor het eiland hebben gedaan. Silvia en Victoria droegen daarbij oogverblindende plaatselijke klederdracht, Zijne Majesteit regeerde casual met een paar knoopjes open.

's Avonds hingen ze in de 'royal loge' van Kasteel Borgholm voor een concert van Laleh. Van links naar rechts Ralf Sommerlath (familie van koningin Silvia), prinses Madeleine, Silvia, een onbekende mijnheer en kroonprinses Victoria.