Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De kleintjes van Monaco: al helemaal doorgewinterd

Kijk ze toch eens, deze mini-me's! Toen Albert, Charlene, Jacques en Gabriella zich deze week meldden op het balkon van het paleis voor de processie van het Fete de la St. Jean, zagen we maar weer eens hoeveel de tweeling lijkt op hun prinselijke ouders. Als we mini-kopietjes klapten en wuifden d...

De kleintjes van Monaco: al helemaal doorgewinterd

Kijk ze toch eens, deze mini-me's!

Toen Albert, Charlene, Jacques en Gabriella zich deze week meldden op het balkon van het paleis voor de processie van het Fete de la St. Jean, zagen we maar weer eens hoeveel de tweeling lijkt op hun prinselijke ouders.

Als we mini-kopietjes klapten en wuifden de blondjes beschaafd mee, de een keurig in maatpak, de ander keurig met de moeilijke blik waar mama ook zo goed in is op haar gezicht.

Later bleek er gelukkig (ook dat is héél Charlene) wel een lachje vanaf te kunnen bij het meisje. Dat is maar goed ook, want zij zal nog heel wat balkonmomentjes tegemoet gaan. Gelukkig hebben zij en tweelingbroerlief hun royal stijl al. En de grote blauwe ogen van mama, die ook veel goedmaken.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in