Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De jongste royal best man ooit

Het is een hele eer om als best man gevraagd te worden voor een royal wedding. Zeker als je nog maar drie bent. Het overkwam Christopher 'Wolfie' Mozzi. Het jonge zoontje van de verloofde van prinses Beatrice. Zijn vader wist precies wie hij aan zijn zijde wil voor hun royal wedding op 29 mei. He...

De jongste royal best man ooit

Het is een hele eer om als best man gevraagd te worden voor een royal wedding. Zeker als je nog maar drie bent.

Het overkwam Christopher 'Wolfie' Mozzi. Het jonge zoontje van de verloofde van prinses Beatrice. Zijn vader wist precies wie hij aan zijn zijde wil voor hun royal wedding op 29 mei.

Het maakt Wolfie de jongste persoon met een rol in een royal wedding in de Britse geschiedenis, en waarschijnlijk ook die van andere koningshuizen. Het is direct ook een manier waarop Beatrice wil laten zien hoe dol ze is op het jochie, en hoezeer hij deel uitmaakt van de familie.

Bruidegom Edoardo Mapelli Mozzi had voor Beatrice een relatie met de Amerikaanse architect Dara Huang, met wie hij zijn zoontje deelt. Zij is óók aanwezig op de grote dag van haar ex, de prinses en haar kleine zoontje in Buckingham Palace. A modern family.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in