In de categorie 'royals, het zijn net mensen': een van de aangetrouwde Windsors bekent dat ze met z'n allen een familie-appgroep hebben. Net als wij!

Mike Tindall, de kleinschoonzoon van koningin Elizabeth, deelde met Good Morning Britain dat ze inderdaad net als ieder ander een familieapp hebben. Waar ze onder andere afspraakjes maken om met de kleintjes bij elkaar te komen.

Article continues after the ad

Mike Tindall: al jarenlang happily aangetrouwd

"We gebruiken die groep als we proberen een afspraak te maken, of als we weten dat we allemaal op hetzelfde evenement zijn", aldus Mike, die getrouwd is met de kleindochter van de koningin, Zara. "We spreken daar bijvoorbeeld af of we de kinderen meenemen of niet. Dat lijkt me niets nieuws, heel veel families hebben zo'n appgroep."

Zara en Mike (links) met Will, Kate en de queen

Toch klinkt die van de Windsors een stukje meer glamourous. Zo doen Mike en Zara regelmatig iets samen met haar neven, Harry en William. En hun gezinnen. Naar een paardensportevenement gaan bijvoorbeeld.

Die allereerste foto's van baby Archie op de arm bij mama Meghan bij de polo? Daar was de hele club aanwezig. Kate en Will met hun drie kinderen, en Zara en Mike met hun dochters Mia en Lena. De oudere familieleden zitten of in een andere groep, of hadden even geen zin in polo die dag.

Vanavond bij jullie?

Of de queen óók vastgeplakt zit aan haar iPhone (ze heeft tóch altijd die handtas bij zich...) weten we niet, maar dat lijkt ons wel waarschijnlijk voor een negentigplusser zo bij de pinken als zij zelf.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in