Kijk, wij hebben ook heus winterjassen in de kast hangen die we langer hebben dan we durven toegeven. Maar prins Charles is wel overtreffende trap.

De prins loopt al sinds de jaren tachtig in zijn favoriete jas. En oké, we weten niet zeker of het nog altijd dezelfde jas is — of een nieuwe versie van dezelfde jas. Maar gezien de snit en de kleur zou het ons niets verbazen als het hier toch écht om vintage gaat.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TOWN&COUNTRY (@townandcountrymag) op

Dat is nog best knap, niet alleen om een jas zo lang netjes te houden (Charles hoeft natuurlijk zelden spullen in zijn zakken te stoppen, scheelt een slok op een borrel), als wel om al die tijd dezelfde maten te houden. Daar gaf Charles deze week zelf ook een inkijkje in.

Tijdens een bezoek aan Emma Willis, de designer die al jaren zijn shirts levert, vertelde hij dat ook hij moeite heeft om de royal-lijn een beetje in te perken. "Ik worstel er best mee mijn shirtmaat gelijk te houden", aldus de prins. "Dat is een niet-aflatende strijd."

Article continues after the ad

Hartstikke maatvast, die prins. Handig voor cadeautjes.

Lukt aardig, zouden wij zo zeggen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in