Plus: terugblikken voor de voorpret.

De eer gaat naar de hertog en hertogin van Cambridge, die er op tijd bij zijn met hun kerstkaart. De foto is eerder dit jaar genomen in Jordanië, waar het gezin een uitstapje in de woestijn maakte. Dat Kate er zelfs in de zinderende hitte met drie kinderen in zich heen koel en kalm uitziet is zowel bewonderenswaardig als jaloersmakend. 

De royal kerstkaart is een leuke traditie met vaak een persoonlijk tintje en vrijwel alle koningshuizen doen er aan mee. De Oranjes zijn er wat minder enthousiast over, maar deelden in 2017 toch deze foto, van het 50ste verjaardagsfeest van koning Willem-Alexander. De komende weken zal er op Nouveau.nl regelmatig een reeks royal kerstkaarten langskomen. Voor de voorpret kijken we terug op de leukste (en een heul rare van de Spaanse Royals) van de afgelopen jaren. Enjoy!

Article continues after the ad

ENGELAND 

BELGIË

ALBANIË

DENEMARKEN

NOORWEGEN

MONACO

ZWEDEN

SPANJE

En hoe zit het nu met de Spanials? Nou, als Felipe en Letizia het zelf regelen, is er niets aan de hand...

... maar in de periode dat er nogal wal brouilles in de familie waren, rond 2005, gaf toenmalig koning Juan Carlos de opdracht er wat ontbrekende kleinkinderen bij te photoshoppen, hetgeen hem zijn been kostte. Op de foto, dan. Het blijft een van de grappigste royal kerstkaarten die er is. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in