Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Cambridges gaan deze zomer op tropisch

Na twee zomers 'thuis' is het weer tijd voor een zonovergoten eiland! Royals, het zijn net mensen. Ook al moeten we er úren voor in de rij en kost Schiphol ons al onze vakantie-energie, nu het weer mag moeten en zullen we naar zonnige oorden deze zomer. De Cambridges zijn al niets anders. Na twee...

De Cambridges gaan deze zomer op tropisch

Na twee zomers 'thuis' is het weer tijd voor een zonovergoten eiland!

Royals, het zijn net mensen. Ook al moeten we er úren voor in de rij en kost Schiphol ons al onze vakantie-energie, nu het weer mag moeten en zullen we naar zonnige oorden deze zomer.

De Cambridges zijn al niets anders. Na twee karige vakantiejaren, waarbij ze vorig jaar hun intrek namen op de Britse Scilly Isles voor een staycation, is het nu weer tijd voor grover reisgeschut.

Officieel wordt er door Will en Kate natuurlijk niets bekend gemaakt over hun eindbestemming, maar royal insiders weten zeker dat zij deze week naar zonnig Mustique vertrekken. Een eiland dat hoort bij de Grenadines, dichtbij Barbados.

"Hun drie kinderen zijn ontzettend sportief, net als hun ouders", kopt expert Ingrid Seward tegen The Sun. "Dus ze zullen vooral veel buiten ondernemen, zoals zwemmen, vissen, wandelen, paardrijden en zeilen."

Met familie op sleeptouw, want ook Carole en Michael Middleton zijn vaak geziene gasten op het eiland, net als Pippa en haar gezin. Al heeft haar echtgenoot familiebanden met een resort op St. Barts, dus wellicht kiezen zij daar voor.

In 2019 waren de Cambridges voor het laatst op hun lievelingseiland, waar ze meestal de verjaardag van prins George (op 22 juli) vieren. Toen huurden ze deze villa af. 

Hoe het ook zij: Mustique is prachtig, heeft historisch geweldige royalbanden dankzij prinses Margaret, ligt in een no fly-zone (lees: lekker privé) en het is er altijd goed weer.

Bij terugkeer zouden Will en Kate trouwens zomaar kunnen verhuizen naar Windsor, dus des te meer reden om deze zomer even goed uit te rusten. Al zullen ze heus niet zelf het zware verhuiswerk hoeven doen, zoiets gaat ook een royal niet in de koude kleren zitten.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in