Ze wonen niet tussen de minsten.

Nu de Sussexes dan eindelijk hun plekje hebben gevonden in Californië, blijken ze zich omringd te hebben met andere bekende koppen. Waarvan ze met velen al een band hebben. Hun beroemde buren met H&M-linkje in Santa Barbara op een rij.

Oprah

Article continues after the ad

Al sinds het begin close met Meghan én haar moeder Doria (ze was zelfs bij de royal wedding!) en dus de perfecte buurvrouw om een kopje kokosbloesemsuiker bij te gaan lenen. Of te polsen voor een nieuw boek voor op het nachtkastje.

Ellen DeGeneres

Zit zelf praktisch ondergedoken in haar enorme mansion omdat ze momenteel flink in opspraak is om haar onaardige inborst, maar is al een tijdlang close met Harry en Meghan. Ze mocht zelfs op kraambezoek bij baby Archie in Frogmore Cottage.

Gwyneth Paltrow

Een mogelijke frenemy in de wijk, want het zoemt al langer rond dat Meghan uiteindelijk graag een eigen lifestyleplatform wil beginnen, à la Gwyneths GOOP dus. Dat kan een ongemakkelijke buurtborrel worden (als dat ooit weer mag).

Brad Pitt

Nog altijd een goede vriend van George Clooney, die natuurlijk óók op de royal wedding was met Amal en met wie Harry en Meghan veel zouden hebben gedubbeldate toen ze nog op Britse bodem woonden. En ach, een vriend van een vriend (zeker eentje met de naam Brad Pitt) is toch vást en zeker welkom bij de Sussexes. Kunnen de Jolie-Pitt-kids mooi met Archie spelen.

Natalie Portman

Een potentiële BFF voor Meghan, want zij en Natalie hebben nogal wat gemene delers. Ze zijn allebei van de dierenrechten, spraken allebei al een documentaire in voor Disney+, zijn even oud, waren allebei al jong woonachtig in Hollywood, trouwden allebei een Europeaan (Natalie is gelukkig met choreograaf Benjamin Millepied, die ze ontmoette op de set van Black Swan) en eten allebei hoofdzakelijk vegan. Genoeg om over te praten dus.

Mila en Ashton

Zijn al jaren hecht met prinses Beatrice, die ze ontmoetten via haar ex-vriend Dave Clark. Die werkte voor Uber, waar Ashton investeerder is. Met Beatrice bleven de banden altijd warm, Eugenie zouden ze ook goed kennen, en de band tussen Harry en zijn nichtjes is altijd warm geweest. Fijn, zo'n ingebouwd stel couple friends.

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in