Meghan Markle heeft altijd een prachtige glow op d'r gezicht en lippen die mooi vol zijn. De Duchess of Sussex houdt ervan om zelf haar make-up te doen, zo vertelt haar goede vriend en make-up artist Daniel Martin.

Hij verklapt haar geheim voor een vollere mond.

Article continues after the ad

Nooit rood

Ze gebruikt keer op keer dezelfde truc: de lipliner. Meghan houdt van natuurlijke tinten en zal daarom nooit voor rood gaan. “Een keer probeerden we een rode lip uit, maar ze voelde zich niet comfortabel. Ze praat graag, maar valt niet graag op, dus ze wil zich over niets zorgen moeten maken.” 

Stap voor stap

Meghans truc voer je als volgt uit: om te beginnen moet je concealer, lipliner en een matte lipstick erbij pakken. Als eerste creëer je een zogenoemde cupidoboog. Breng een beetje concealer aan net boven je lippen en vervaag deze vervolgens.

Teken daarna met lipliner een nieuwe liprand, nét onder de concealer. Wat hier heel belangrijk is: de lipliner moet minstens twee tinten donkerder zijn dan de kleur van je eigen lippen. Hierdoor krijg je meer diepte. Stift dan de lippen et voilà vollere lippen.

Bron: HLN Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in