Prins Sverre en prinses Ingrid Alexandra met hun nieuwe maatje
Prins Sverre en prinses Ingrid Alexandra met hun nieuwe maatje

En ze is om te smelten zo lief.

Het kroonprinselijk gezin van Noorwegen is dol op hun grote labradoodles en beschouwt de honden gewoon als gezinsleden. Ze figureren vaak op fotomomenten en gaan zo vaak mogelijk mee als ze privé op pad zijn. 

Het begon met Milly Kakao die een nestje van 9 pups kreeg waarvan ze er eentje hielden.

Article continues after the ad

Dat was Muffins Kråkebolle (hier rechts), 'bijzonder gesteld op knuffels, kinderen, robotmaaiers en Milly', zoals Mette-Marit ooit zei.

In augustus moesten Mette-Marit, Haakon en hun kinderen afscheid nemen van Muffins, die kanker had. "Ze heeft ons meer liefde, troost en vrolijkheid gegeven dan we ooit hadden kunnen hopen en iedereen hier, ook haar moeder Milly, mist haar heel erg," aldus de kroonprinses op Instagram.

Zo'n verlies moet even landen, maar inmiddels was er weer ruimte in hun hoofd en hart voor een nieuwe aanwinst. Maak kennis met Molly Fiskebolle, wederom een labradoodle met een enorme aaibaarheidsfactor, die ongetwijfeld op vele momenten de show zal stelen.

Prinses Ingrid Alexandra is alvast in de wolken met het nieuwste lid van het gezin. Happy days!

Foto's (c) Kongehuset 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in