We wachten al maanden op nieuws over The Crown, en nu lijkt een van de nieuwe actrices dan eindelijk een tipje van de sluier te lichten over wanneer we weer kunnen bingen.

De eerdere seizoenen van de populaire Netflix-serie over de Windsors kwamen ook in het najaar (of zeg maar gerust winter) uit. Maar dat is inmiddels al wel ruim anderhalf jaar geleden. In de tussentijd werd de hele cast ingewisseld (naar een oudere koningin en prins Philip en met verse aanwas voor de rollen van onder andere Charles, Camilla en Diana).

Article continues after the ad

Prinses Anne gaat ook een rol spelen in het nieuwe seizoen, waarin we een tijdssprong maken

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door That's Normal (@thats_normal) op

Bovendien namen de makers seizoen 3 en 4 achter elkaar op. Waardoor we dus extra lang hebben moeten wachten op seizoen 3. Daar is helaas nog steeds geen witte rook over. Maar actrice Erin Doherty, die prinses Anne (en als twee druppels water lijkt) speelt in de nieuwe reeks, liet zich vorige week wel ontvallen dat 'het nieuwe seizoen in het najaar komt'.

In de tussentijd kijken we nog maar eens naar dit al wél vrijgegeven plaatje van de nieuwe cast. En als we dan eindelijk getrakteerd worden op een releasedatum of trailer dan lees je dat natuurlijk hier, op Nouveau.nl.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in