We zitten al sinds december 2017 te wachten op een nieuw seizoen The Crown. Nog steeds is niet bekend wanneer seizoen drie begint. Maar we hebben gelukkig wél nieuwe setfoto's.

Dat het derde seizoen van de Netflix-topper lang op zich laat wachten is niet zo gek. Na seizoen twee is de volledige cast vervangen door nieuwe (oudere) acteurs, omdat de serie zelf ook een sprong richting de jaren zeventig en tachtig maakt.

Article continues after the ad

Goed nieuws, want dat betekent dat Queen Elizabeth in seizoenen drie en vier gespeeld wordt door nieuwbakken Oscarwinnaar Olivia Colman. Die er, net als Claire Foy in de eerste twee seizoenen overigens, spectaculair uitziet als koningin.

Begin maart werd ze met haar nieuwe tegenspeler Tobias Menzies (prins Philip) gespot in kostuum. De opnames zitten er dus nog niet op, waarmee het waarschijnlijk lijkt dat seizoen drie pas eind 2019 - of nog erger: begin 2020 - te streamen is.

Wij wachten geduldig af, maar Netflix... een trailertje is héél erg welkom!

Hoofdbeeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in