Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Crown seizoen 3 komt in november

De kogel is door de kerk: The Crown keert in november terug op Netflix. En we worden óók alvast getrakteerd op nieuwe beelden van Olivia Colman als queen Elizabeth. Op de nieuw vrijgegeven productiefoto van de populaire Netflix-serie is Oscarwinnares Olivia Colman te zien als koningin Elizabeth. ...

The Crown seizoen 3 komt in november

De kogel is door de kerk: The Crown keert in november terug op Netflix. En we worden óók alvast getrakteerd op nieuwe beelden van Olivia Colman als queen Elizabeth.

Op de nieuw vrijgegeven productiefoto van de populaire Netflix-serie is Oscarwinnares Olivia Colman te zien als koningin Elizabeth. En is ze omringd door haar lievelingshondjes: haar corgi's. Die ook volop te zien zijn in The Crown.

En dan is er deze mini-video nog, waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Elizabeths verjaardagsportret voor haar negentigste: met de hondjes

Het nieuwe seizoen komt dus op zondag 17 november. 's Ochtends direct bingen geblazen dus, want normaal komen Netflix-series eigenlijk altijd op de vrijdag. Maar goed, met een vrije zondag kom je al een heel eind.

Tegelijk met het derde seizoen van de serie (dat zich afspeelt in de sixties en seventies, en waarin ook Camilla en Diana hun opwachting maken) werd ook alvast seizoen vier opgenomen. Die moet eind 2020 op de streamingdienst te zien zijn.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in