Elke werkdag kijken we (spoilervrij!) naar één aspect uit een aflevering van het nieuwe seizoen van The Crown. Vandaag aflevering 9: Camilla zet Buckingham Palace in lichterlaaie.

Ze maken heel wat los in The Crown, Camilla Shand en Andrew Parker Bowles. Zij legt het aan met prins Charles, hij scharrelt er lustig op los met een andere paleisbewoners. En de queen en co. vragen zich hardop af wat ze hier nou weer mee moeten...

Het antwoord kennen we allemaal wel, getuige Charles' huwelijk met Diana. Maar met de intrede van Camilla (toen nog Shand) in The Crown weten we dat we beginnen aan een sappig en ontzettend treurig hoofdstuk voor de Windsors. Dat belooft wat voor seizoen vier, zoveel staat vast.

Article continues after the ad

In elk geval zagen we Camilla (gespeeld door Emerald Fennell die wij erg leuk vinden voor deze rol!) bij de polo opduiken, en zagen we haar ook al datend met Charles binnen de paleismuren. Romantiek ten top, maar eh... nou ja... we weten allemaal waar dit heen gaat.

We laten alvast een traantje voor hun romance. Maar oh, oh, oh wat kijken we nú al uit naar seizoen vier!

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in