Warmteschuilen? Wij hebben er een ideetje voor...

Niet iedereen is dolgelukkig dat het in Nederland de komende dagen 30+ graden wordt. Waar de een niet kan wachten om in een zwembadje in de tuin te gaan liggen (de ene helft van onze online redactie), verandert de ander in een soort zomer-Gargamel (de andere helft). Hoor je bij die laatste categorie, dan kún je je natuurlijk het hele weekend binnen opsluiten, met een plafondventilator/airco en de afstandsbediening.

Article continues after the ad

En dan kijk je... The Crown. Of nou ja: dat is onze tip. Als je de serie nog niet gezien hebt (REN NAAR DE TV!), maar ook als je al wél helemaal bij bent. Voor je het weet is het namelijk weer najaar, en verblijdt Netflix ons (naar verwachting in november of december) met een nieuw seizoen. Die al keurig was opgenomen voor de pandemie uitbrak.

Zo zag seizoen 1 eruit

Een prima moment dus voor een opfriscursus Lilibeth, Philip, Margaret, Charles en de corgi's. En eentje waar je ook echt even je tanden in kunt zetten. De huidige drie seizoenen van de serie kosten je in totaal net geen 29 uur om te kijken. Prima om uit te smeren over een weekend, de komende drie weken, of zelfs de komende drie maanden.

O, en als je bij seizoen 3 bent aanbeland, lees je na elke aflevering natuurlijk op NOUVEAU.nl even bij over een van de opmerkelijke momenten uit de aflevering in kwestie. Ben je zo wéér een half uurtje verder.

Laat die hittegolf maar komen.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in