De anderhalve meter-regel wordt royaal gerespecteerd. 

Na ruim een maand te hebben geleefd met de coronabeperkingen beginnen de gevolgen ook bij veel royals zichtbaar te worden. En dan blijkt dat ook zij de kapper en kamenier best een beetje beginnen te missen. 

Zijne Majesteit is solidair met volk en vaderland, maar het is duidelijk dat hij alweer even niet fris geknipt is door de Haagse kapper waar hij al zijn hele volwassen leven komt…

Article continues after the ad

…en dat het ook aan de achterkant langer dan ooit is – sinds zijn kindertijd heeft zijn haar niet meer over zijn boord gehangen.

Bij Máxima valt het niet zo op, want ze heeft - heel slim - de lat altijd al wat lager liggen, hairwise. Al herinneren we ons haar toch niet als zó donker als ze nu toont. 

Ook prins Daniel van Zweden lijkt toe aan de royal tondeuse…

…en van zijn schoonmoeder heeft het haar ook wel eens beter gezeten, maar koningin Silvia blijft er chic onder, ook nu het vrij lang is en de kamenier van dienst het even niet kan stylen.

Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg laat zich niet gekmaken en is een meester in de wetlook of alles naar achteren kammen en vastzetten.

Dit is hertogin Kate na een rondje zelfstylen. 

Koningin Mathilde's haar wil duidelijk ook weer eens een schaar zien...

...Sarah, hertogin van York heeft het gewoon helemaal opgegeven: knotje, diadeempje, klaar. 

En koningin Margrethe gooit er gewoon een haarband in.

Foto's (c) Kensington Palace, Det Danske Kongehus, Kungahuset, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in