Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chic: koningin Rania ontmoet First Lady Jill Biden

Bij deze powermeeting hadden we wel willen zijn!  Twee van onze favoriete powervrouwen troffen elkaar deze week in Washington. Koningin Rania van Jordanië ging op de koffie bij First Lady Dr. Jill Biden. En dat zag er net zo chic als krachtig uit. De Jordaanse Queen was met echtgenoot koning Abdu...

Chic: koningin Rania ontmoet First Lady Jill Biden

Bij deze powermeeting hadden we wel willen zijn! 

Twee van onze favoriete powervrouwen troffen elkaar deze week in Washington. Koningin Rania van Jordanië ging op de koffie bij First Lady Dr. Jill Biden. En dat zag er net zo chic als krachtig uit.

De Jordaanse Queen was met echtgenoot koning Abdullah en kroonprins Al Hussein op werkbezoek in de politieke hoofdstad van de VS, en terwijl de heren in het Witte Huis bij elkaar gingen zitten, deden de vrouwen dat ook.

Hart voor onderwijs

Het was een historisch momentje, want het was direct ook de allereerste ontmoeting tussen Majesteit en Dr. Biden. In 2018 waren Rania en Abdullah ook al op bezoek in het Witte Huis, toen nog bij president Trump en zijn Melania.

Met Dr. Biden heeft koningin Rania meer gemeen: de twee vrouwen hebben allebei hart voor het onderwijs, de First Lady als docent, de koningin als voorvechter van goed onderwijs voor alle kinderen in Jordanië.

Rania was onder de indruk van Mrs. Biden, zoveel liet ze naderhand merken op haar officiële Instagram-account: