Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chic: de derde trouwjurk van Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) is voor de kerk getrouwd met Dimitri Rassam. Eerder trouwde het stel al voor de wet in het paleis van Monaco, gevolgd door een picknick in de paleistuin en groot feest in het Monte Carlo Beach Hotel. Dit...

Chic: de derde trouwjurk van Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) is voor de kerk getrouwd met Dimitri Rassam.

Eerder trouwde het stel al voor de wet in het paleis van Monaco, gevolgd door een picknick in de paleistuin en groot feest in het Monte Carlo Beach Hotel. Dit weekend stond in het teken van de kerkelijke inzegening. Die vond niet, zoals eerder gedacht, plaats in de wijngaard van Dimitri's moeder Carole Bouquet, maar op een plek waar Charlotte opgroeide.

Nadat haar vader Stefano Casiraghi was verongelukt, trok prinses Caroline zich grotendeels terug uit het openbare leven en ging wonen op een herenboerderij in St. Rémy de Provence. Charlotte en haar broers gingen er naar school, speelden er met vrienden en hadden er een redelijk normale jeugd.

Om die reden wilde ze er haar kerkelijk huwelijk vieren: het jawoord werd nogmaals gegeven tijdens een dienst in de Abbaye Sainte-Marie de Pierredon, net buiten St. Rémy. Charlotte is achtste in de lijn van de Monegaskische troonopvolging. Ze heeft een zoontje uit een eerdere relatie, Raphaël (5), en een zoontje,  Balthazar (7 maanden), met Dimitri.

Charlotte droeg voor haar wettelijke huwelijk een jurk van brokaat met strikken van Saint Laurent door Anthony Vaccarello.

Voor de receptie koos ze een moderne strapless jurk van Chanel en droeg ze het diamanten collier van haar oma, prinses Gracia.

© Felix Dol Maillot

En voor de intieme ceremonie in het klooster droeg Charlotte een klassieke bruidsjapon, compleet met sluier.