Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charles en Camilla voor het eerst weer op reis

Met reden naar Berlijn. Het aantal royal trips sinds maart is vanzelfsprekend te verwaarlozen geweest. Maar Charles en Camilla vlogen zaterdag (op zijn 72 verjaardag no less) wél uit: naar Berlijn, voor de herdenking van 75 jaar bevrijding. Zondag legden ze kransen en woonden ze de nationale dag ...

Charles en Camilla voor het eerst weer op reis

Met reden naar Berlijn.

Het aantal royal trips sinds maart is vanzelfsprekend te verwaarlozen geweest. Maar Charles en Camilla vlogen zaterdag (op zijn 72 verjaardag no less) wél uit: naar Berlijn, voor de herdenking van 75 jaar bevrijding.

Zondag legden ze kransen en woonden ze de nationale dag van rouw in Duitsland bij, op uitnodiging van president Frank-Walter Steinmeier. Charles gaf zelfs een speech.

Hij is, nadat hij zelf corona heeft gekregen, momenteel de royal die het misschien wel het meest doet. Niet alleen is hij erg actief in eigen land (waar vorige week de nationale herdenking werd gehouden in Westminster Abbey), dit tripje naar Berlijn was al zijn tweede buitenlandse reis in deze tijden: vorige maand vloog hij naar Koeweit om aanwezig te zijn bij de uitvaart van Sheikh Sabah Al Ahmad Al Jaber Al Sabah.

De tocht naar Berlijn was de eerste reis die Charles en Camilla sinds maart samen ondernamen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in