Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene's jurk in de sale: sla toe!

Oké, een koopje is het nog steeds niet. Maar deze prachtige groene jurk die prinses Charlene óók in de kast heeft hangen wordt gegarandeerd nóóit goedkoper. Net-A-Porter houdt momenteel een monstersale. Waardoor je heel veel items met enorme korting kunt scoren. Waaronder dus deze groene capejurk...

Charlene's jurk in de sale: sla toe!

Oké, een koopje is het nog steeds niet. Maar deze prachtige groene jurk die prinses Charlene óók in de kast heeft hangen wordt gegarandeerd nóóit goedkoper.

Net-A-Porter houdt momenteel een monstersale. Waardoor je heel veel items met enorme korting kunt scoren. Waaronder dus deze groene capejurk van Marchesa Notte: van 1.200 voor 480 euro.

Charlene droeg 'm in 2019 naar het Red Cross Gala. En niet getreurd als je meer van Máxima-rood houdt: de jurk is er in twee kleuren, allebei voor dezelfde bodemprijs.

En zeg zou zelf: welke dag is beter voor een treat yourself-momentje dan Valentijnsdag? Oh, en mocht je naast dit exemplaar grijpen dan is het zeker de moeite om even verder te scrollen. Doet Máxima een dezer dagen geheid ook.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in