Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene terug in Monaco, karaktermoord gaat voort

Het is nog steeds onrustig in het Roze Paleis. Prinses Charlene van Monaco is na een buitengewoon lang verblijf in Zuid-Afrika (haar laatste sighting in Monaco was op 27 januari) terug bij man en kinderen. KNO-infecties hielden haar maandenlang in haar vaderland, ze keerde terug met Rhodesian Rid...

Charlene terug in Monaco, karaktermoord gaat voort

Het is nog steeds onrustig in het Roze Paleis.

Prinses Charlene van Monaco is na een buitengewoon lang verblijf in Zuid-Afrika (haar laatste sighting in Monaco was op 27 januari) terug bij man en kinderen.

KNO-infecties hielden haar maandenlang in haar vaderland, ze keerde terug met Rhodesian Ridgeback Khan...

...en leek op het eerste gezicht blijdschap weer thuis te zijn. Ze is in ieder geval mooi op tijd om bij de Nationale Dag (18 november) te zijn, toch wel het  belangrijkste event in de prinselijke agenda. So far so good, maar dat weerhoudt de Franse pers er niet van haar twijfels te uiten over het lange verblijf en de reünie.

Aan de kalmeringspillen? 

Zo zegt Voici 'van een bron dicht bij de koninklijke familie te hebben gehoord wat er echt aan de hand is. De prinses zou aan het ontwennen zijn geweest van een zware verslaving aan kalmeringspillen.

De verslaving zou acht jaar geleden zijn begonnen toen de prinses de pesterijen van bepaalde leden van de koninklijke familie niet meer aankon. Sindsdien kan ze niet slapen zonder een cocktail van Stilnox, Imovane en Carfentanil.