Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene strak in pak

Zien we dubbel? We zien de royals niet heel vaak in uniform, en áls dat al wel het geval is dan is het meestal geen unisex-situatie. Maar in Monaco doen ze daar niet moeilijk over. Daar werd het rugbytoernooi Monaco Sevens gepresenteerd. In tenue. Nee, geen kniehoge sokken en sportschoenen voor A...

Charlene strak in pak

Zien we dubbel?

We zien de royals niet heel vaak in uniform, en áls dat al wel het geval is dan is het meestal geen unisex-situatie. Maar in Monaco doen ze daar niet moeilijk over. Daar werd het rugbytoernooi Monaco Sevens gepresenteerd. In tenue.

Nee, geen kniehoge sokken en sportschoenen voor Albert en Charlene, wel een matching strak pak. Het stond ze allebei beeldig, vinden wij. En we kregen ook nog eens een achterkantkijkje op Charlene's nieuwe coupe.

Zeer sportief, zoals we van haar gewend zijn. Al snakken we écht wel weer naar een galamomentje voor Hare Doorluchtige Hoogheid.

Beeld: Eric Mathon/Palais Principier de Monaco

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in