Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene over haar punkcoupe (+ een nieuw portret!)

Verse portretten uit Monaco, maar zonder royal punkcoupe. Glamour kennen ze, daar in Monaco. Dus is het nieuwe gezinsportret van het prinselijk paar een plaatje, met Charlene in dramatisch Dior, Albert zonder Crocs (je weet het niet hè) en de kindjes ook helemaal gestyled. Wat wél ontbreekt is de...

Charlene over haar punkcoupe (+ een nieuw portret!)

Verse portretten uit Monaco, maar zonder royal punkcoupe.

Glamour kennen ze, daar in Monaco. Dus is het nieuwe gezinsportret van het prinselijk paar een plaatje, met Charlene in dramatisch Dior, Albert zonder Crocs (je weet het niet hè) en de kindjes ook helemaal gestyled.

Wat wél ontbreekt is de opgeschoren coupe van Charlene. Vermoedelijk werden deze foto's dus eerder gemaakt. Waarna de tondeuse erop ging. Daar is veel om te doen geweest – volgens aanhoudend gefluister is die nieuwe coupe een veeg teken dat Charlene niet lekker in haar vel zit. Maar daar maakt Charlene nu korte metten mee in een vers interview.

De geruchten

Magazine Point de Vue mocht langs op Rocagel en vroeg Charlene op de vrouw af naar haar kapsel en de geruchten die haar knipbeurt met zich mee heeft gebracht. Hoe gaat ze daarmee om?

Het kapsel in kwestie...

"Dit kapsel is mijn keuze", aldus Charlene. "Het heeft veel uitgelokt, maar is iets wat ik al heel lang wilde. Ik vind het mooi, dat is het hele verhaal. Ja, ik ben van alle royals denk ik degene die de meeste kapsels heeft uitgeprobeerd. En dat zal ik ook blijven doen, dat is mijn keuze."