Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene op zomers in lichtroze

Als Monegaskische royal moet je modisch wel weten om te gaan met een hittegolf. Charlene geeft even een masterclass. De prinses verscheen op een hippisch event in een prachtige, lichtroze maxi-jurk van (nog) onbekende makelij. De perfecte combinatie van chic én (door)luchtig. Bloot genoeg voor de...

Charlene op zomers in lichtroze

Als Monegaskische royal moet je modisch wel weten om te gaan met een hittegolf. Charlene geeft even een masterclass.

De prinses verscheen op een hippisch event in een prachtige, lichtroze maxi-jurk van (nog) onbekende makelij. De perfecte combinatie van chic én (door)luchtig.

Bloot genoeg voor de hitte, bedekt genoeg voor royal-standaarden. Zo willen wij ook wel de deur uit. Dat zal Charlene ook gedacht hebben: ze wilde misschien zo vlak voor de zomervakantie en in die hitte de deur niet uit, maar voor de uitreiking van nota bene de Prix Princesse Charlene maak je natuurlijk een uitzondering.

Het is bijna zomervakantietijd voor Albert, Charlene en de tweeling. En hoewel het nog de vraag is waar ze naartoe gaan (naar een eiland in Frans-Polynesië wellicht, zoals vorig jaar?) is één ding zeker: deze jurk mag mee de koffer in.

Beeld: Fondation Princesse Charlène

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in