Als Charlene niet naar Monaco kan...

...komt Monaco wel naar haar.

Na maanden uit elkaar doordat zij 'vanwege operaties' vastzat in haar geboorteland Zuid-Afrika, zijn Charlene, Albert en hun kinderen Jacques en Gabriella (6) eindelijk herenigd. De familie vloog naar mama toe voor een bezoekje.

En dat werd uitgebreid gedeeld op Charlene's social media, want haar zijn alle geruchten rondom haar tijd in Afrika natuurlijk ook niet ontgaan. Gabriella lijkt het er sowieso niet mee eens, al kan dat ook zijn omdat ze zichzelf een pony aan heeft gemeten die niet helemáál goed uitpakte...

Article continues after the ad

Zo ging het verhaal dat ze misschien wel nooit zou terugkeren naar Monaco, omdat Albert mogelijk nog een derde buitenechtelijk kind zou hebben. Maar ook dat ze in Zuid-Afrika was voor de nodige 'cosmetische ingrepen'. Ook omdat ze er, plastieker, uitzag dan voor ze vertrok.

Het officiële verhaal luidt nog altijd dat Charlene in Zuid-Afrika een ernstige oor-, neus- en keelinfectie opliep, waarvoor ze al drie keer geopereerd is. Sinds april is ze daarom niet meer in Monaco geweest, want ze mag van de dokter niet vliegen.

Ze miste daardoor haar tiende trouwjubileum met de prins, en natuurlijk vooral ook haar kindjes en haar hondjes. Volgens de laatste berichten zou ze in oktober wellicht weer terugkeren naar het Monegaskische. Maar de ergste honger, die naar haar tweeling, is nu natuurlijk weer gestild, dus who knows?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in