Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene even in Zuid-Afrika

Prinses Charlene was deze week even thuis in Zuid-Afrika. Ze moedigde daar zwemmers aan die deelnamen aan de Midmar Mile, een zwemwedstrijd waar ze zelf in 2011 aan meedeed. Casual in een gescheurde spijkerbroek, met haar haren vast en een zonnige glimlach op haar gezicht: prinses Charlene wordt ...

Charlene even in Zuid-Afrika

Prinses Charlene was deze week even thuis in Zuid-Afrika. Ze moedigde daar zwemmers aan die deelnamen aan de Midmar Mile, een zwemwedstrijd waar ze zelf in 2011 aan meedeed.

Casual in een gescheurde spijkerbroek, met haar haren vast en een zonnige glimlach op haar gezicht: prinses Charlene wordt thuis in Zuid-Afrika een heel ander mens.

Ze kwam naar huis voor een race met 17.000 zwemmers van over de hele wereld. Ook Charlene's oude coach, nu coach van het Zuid-Afrikaanse zwemteam, was erbij. En er deed een bijzondere landgenoot mee aan de wedstrijd.

De dove zwemmer Terence Parkin werkt samen met Charlene's eigen stichting tegen kinderverdrinking, en zamelde specifiek geld in voor een zwemprogramma voor dove kinderen. Dat de prinses speciaal voor hem naar Zuid-Afrika vloog, verbaasde helemaal niemand: het onderwerp gaat Charlene aan het hart.

En even terug op het thuishonk zijn, dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Met haar oude coach

Beeld: Fondation Princesse Charlene

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in