Trotse mama: prinses Charlene van Monaco deelt op haar officiële Instagramaccount de allereerste schoolfoto's van haar oogappeltjes Jacques en Gabriella, die alweer bijna vijf worden.

Het prinsje en prinsesje gingen in december 2018 voor het eerst naar de basisschool, maar beleven pas sinds deze september hun eerste volle schooljaar. En daar horen natuurlijk ook schoolfoto's bij. Tot groot plezier van Charlene, die de foto's apetrots met haar volgers deelt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Year School Photos 2019 🇲🇨

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

In september, toen de tweeling terugkeerde naar hun klasje toonde Charlene zich ook al een trotse moeder. Toen plaatste ze onderstaand lieve kiekje, en verscheen er op de Facebook van het Palais Principier een oh zo schattig verslag van hoe Albert en Charlene hun kindjes wegbrachten voor hun eerste schooldag. Inclusief druk fotograferende mama Charlene (al was er dus een royal fotograaf mee). Je bent mama of je bent het niet hè.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛔️busy in school

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

 

Hoofdfoto: ANP

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in