Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carole Middleton in jurk van hertogin Kate bij Ascot

Zo dochter, zo moeder. Je zal maar een hertogin als dochter hebben. En dan specifiek dé hertogin, want dat is Kate natuurlijk zeker. Het heeft zo zijn voordelen, liet Carole Middleton gisteren zien op Ascot. Zij verscheen daar stralend in hot pink ten tonele. In een jurk die we ergens van kennen....

Carole Middleton in jurk van hertogin Kate bij Ascot

Zo dochter, zo moeder.

Je zal maar een hertogin als dochter hebben. En dan specifiek dé hertogin, want dat is Kate natuurlijk zeker. Het heeft zo zijn voordelen, liet Carole Middleton gisteren zien op Ascot.

Zij verscheen daar stralend in hot pink ten tonele. In een jurk die we ergens van kennen.

Ja, als moeder van een hertogin 'moet' je ineens op netjes naar dit soort evenementen. Maar heb je ook een benijdenswaardige garderobe om uit te kiezen. Die van je dochter om precies te zijn. 

Deze jurk van ME+EM droeg Kate vorig jaar al een keer naar een bijzondere ontmoeting op Holyrood. Toen trof ze het meisje Mila Sneddon dat leukemie heeft en Kate eerder via Zoom sprak. Toen spraken de twee af allebei roze te dragen voor hun eerste echte ontmoeting. En zo geschiedde.

Of Carole écht in de kast van haar dochter heeft geshopt of stiekem toch een eigen exemplaar heeft gescoord weten we niet, maar hoe dan ook is het prachtig om te zien, zo'n gedeelde kledingstijl. Ze hebben het eerder gedaan, dus Kate zal het in elk geval prima vinden. En het is ook bekend dat Carole zelf graag iets uitleent aan haar (schoon)dochters.

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in