Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Camilla's Reading Room - een aanrader!

De hertogin heeft een heerlijk brede smaak 😊 Ze deelde al eens een lijstje met favoriete boeken. Zowel Clarence House als Birkhall, Highghrove en haar eigen huis Ray Mill House zijn goed beschouwd één grote boekenplank. En ze pleit voor lezen op alle denkbare manieren. Geen wonder, dus, dat Camil...

Camilla's Reading Room - een aanrader!

De hertogin heeft een heerlijk brede smaak ?

Ze deelde al eens een lijstje met favoriete boeken. Zowel Clarence House als Birkhall, Highghrove en haar eigen huis Ray Mill House zijn goed beschouwd één grote boekenplank. En ze pleit voor lezen op alle denkbare manieren.

Geen wonder, dus, dat Camilla, de hertogin van Cornwall, later deze maand haar eigen boekenclub lanceert. Op 15 januari gaat The Reading Room van de vrouw van kroonprins Charles van start. Ze staat bekend als 'alleslezer' en belooft dat er zowel literatuur als wat luchtiger werk aan bod zal komen.

Clarence House omschrijft The Reading Room als "een initiatief dat de wereld van boeken en literatuur zal verkennen".

De boekenclub borduurt voort op de lockdown boekenlijst die Camilla, fervent lezer en voorvechter van alfabetisering, vorig jaar deelde "om een ontsnapping te bieden" tijdens de coronacrisis.