Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Camilla en haar honden

Op een nieuwe kantoorfoto van Camilla is duidelijk te zien hoe dol ze is op haar hondjes. In coronatijden wordt er volop thuisgewerkt door de royals. Dus ook door de herstellende prins Charles en zijn Camilla. Die deze week dit plaatje van haar kantoortoestand deelde met volk en vaderland. Voor o...

Camilla en haar honden

Op een nieuwe kantoorfoto van Camilla is duidelijk te zien hoe dol ze is op haar hondjes.

In coronatijden wordt er volop thuisgewerkt door de royals. Dus ook door de herstellende prins Charles en zijn Camilla. Die deze week dit plaatje van haar kantoortoestand deelde met volk en vaderland.

Voor ons sprongen daar twee dingen uit: de ballengooier in de hoek van haar Schotse office, en de foto van één van haar hondjes op de boekenplank achter haar. Kennelijk gaat ze er tussen de werkzaamheden door regelmatig even op uit met haar trouwe viervoeters. Zouden wij, zeker in Schotland, ook doen.

Charles en Camilla adopteerden in 2012 twee Jack Russells van het Battersea Dogs and Cats Home. Bluebell en Beth, noemden ze hun hondenkinderen. "Zulke intelligente honden", zei Camilla ooit over haar oogappeltjes. Aaaah.

Wat zullen ze (net als alle andere huisdieren overal ter wereld) blij zijn dat hun baasjes zo veel thuis zijn.

Beeld: Getty Images/Clarence House

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in