Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cambridge'jes samen naar kerstvoorstelling

'He's behiiiind you!' én hun eerste rode loper moment! Anglofielen weten: wat voor Nederland (in normale tijden) een bezoek aan het kerstcircus of De Notenkraker is, is voor de Britten een 'Panto' voorstelling. Het zijn heerlijk luidruchtige voorstellingen voor kinderen, vaak met een bekend sproo...

Cambridge'jes samen naar kerstvoorstelling

'He's behiiiind you!' én hun eerste rode loper moment!

Anglofielen weten: wat voor Nederland (in normale tijden) een bezoek aan het kerstcircus of De Notenkraker is, is voor de Britten een 'Panto' voorstelling.

Het zijn heerlijk luidruchtige voorstellingen voor kinderen, vaak met een bekend sprookje als thema, waarbij het publiek gretig participeert. 'He's behind you!' schreeuwen als de Schurk opduikt, is er zo ingeburgerd in het taalgebruik als bij ons 'een beetje dom'.

De hertog en hertogin van Cambridge besloten hun drie bloedjes op een avondje in kerstsfeer te trakteren. Het was voor prins George, prinses Charlotte en prins Louis het eerste officiële rode lopermomentje. Louis droeg een jasje van George #onsbinzûnig.

Prins William droeg een kerstrode trui en hield een speech, Louis bracht de avond op de schoot van Kate door...

... en de kinderen zaten er lekker in! 

Foto's (c) PA Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in