Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bye bye Sussex Royal!

Je zou het bijna vergeten, maar vandaag is de dag dat Harry en Meghan dan toch écht royal-af zijn. We blikken terug op hun korte periode als de Duke en Duchess of Sussex. Van hun veelbesproken en romantische verloving tot de royal wedding, de komst van Archie en heel veel leuke gezamenlijke reisj...

Bye bye Sussex Royal!

Je zou het bijna vergeten, maar vandaag is de dag dat Harry en Meghan dan toch écht royal-af zijn. We blikken terug op hun korte periode als de Duke en Duchess of Sussex.

Van hun veelbesproken en romantische verloving tot de royal wedding, de komst van Archie en heel veel leuke gezamenlijke reisjes en engagements. Wat was het mooi, de tijd die we hadden met Harry en Meghan als de Sussexjes.

Ook royal fotograaf Chris Jackson (zelf getrouwd met de voormalige rechterhand van Kate en dus intiem bekend met de hele familie) genoot met volle teugen van het mooie stel voor zijn camera.

Zijn favoriete momenten zette hij in een filmpje op een rij. Bye bye Sussexes. We zullen jullie missen en zien jullie spoedig weer verschijnen als Los Angelites.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in