Archie, het zoontje van Harry en Meghan, is nog maar net geboren of hij heeft al zijn eigen bloem. Net als zijn moeder. Beide exemplaren willen wij wel in onze woonkamer of tuin hebben.

Naar baby Archie is een chrysant vernoemd en zijn moeder Meghan Mountbatten-Windsor, voorheen Meghan Markle, heeft een eigen clematis, zo weet margriet.nl.

Article continues after the ad

Chrysant Archie

De Chrysanthemum Archie Harrison is een gele bloem die elke huiskamer en tuin opfleurt. Het zonnetje in huis dus, net zoals de baby zelf vast ook is. 

Clematis Meghan

De Clematis Meghan is een paarsroze bloem, die wordt omschreven als ‘prachtig en robuust’. De bloem kan behoorlijk wat weersomstandigheden hebben.

En dat is een mooie symboliek voor Meghan, die sinds haar relatie met prins Harry behoorlijk wat kritiek kreeg te verduren. Maar ze bleef desondanks overeind.  

De Meghan- en Archie-bloemen zijn vooralsnog alleen bij geselecteerde bloemisten in Londen te koop. 

Chelsea Flower Show 

De bloemen zijn deze week aan de Britse koninklijke familie gepresenteerd op de Chelsea Flower Show in Londen. Deze jaarlijkse tentoonstelling van tuinen en tuinbouw duurt vijf dagen en is vaste prik voor Queen Elizabeth.

Prins William, Kate Middleton en de koningin brachten maandag een bezoek aan de show. 

Kates eigen tuin

Mooi om te zien is hoe Kate uitleg geeft aan de koningin over haar eigen Back to nature-tuin. Deze tuin is een samenwerking tussen de hertogin, The Royal Horticultural Society en landschapsarchitecten Andree Davies en Adam White. Bekijk de beelden hieronder.

William en Kate brachten zondag samen met hun kinderen een bezoekje aan de tuin. 

Kates sneakers

Kate was maandagochtend - voor het bezoek van de Queen later die dag - al op de show en ging toen informeler gekleed. Ze droeg toen haar favoriete sneakers van het Italiaanse merk Superga.

 

 

Bronnen: margriet.nl, Instagram, countryliving.com
Beeld: EPA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in