Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beste vriend William verloofd met juf George

Wat een romantiek! Een van de beste vrienden van prins William heeft de liefde gevonden... bij de juf van prins George! Juf Lucy Lanigan (van wie nog geen officiële foto's beschikbaar zijn) en royal-vriend Thomas van Straubenzee verloofden zich afgelopen week, zo melden Britse kranten. Zij is juf...

Beste vriend William verloofd met juf George

Wat een romantiek! Een van de beste vrienden van prins William heeft de liefde gevonden... bij de juf van prins George!

Juf Lucy Lanigan (van wie nog geen officiële foto's beschikbaar zijn) en royal-vriend Thomas van Straubenzee verloofden zich afgelopen week, zo melden Britse kranten.

Zij is juf op de school van prins George en binnenkort ook prinses Charlotte. Hij is al sinds jaar en dag een van de beste vrienden van William en Harry. De twee ontmoetten elkaar vorig jaar, en er wordt natuurlijk gefluisterd dat Will en Kate daar iets mee te maken hebben.

Het maakt de banden tussen de Windsors en de Van Straubenzee's alleen maar hechter. De jongere broer van Thomas zou zomaar een van de peetouders van baby Archie kunnen worden, en de beide broers zaten bij William en Harry op school. Ze waren ook allebei betrokken bij de beide royal weddings: Thomas speechte bij die van Will en Kate, Charlie bij die van Harry en Meghan.