Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Best dressed: Mary van Denemarken

De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Mary van Denemarken. Het kwik steeg de afgelopen dagen op meerdere plekken in Europa boven de 30 graden en wat doe je dan? Een goede zomerjurk aantrekken, moet de kroonprinses gedacht hebben.  Mary was afgelopen zondag en maandag op bezoek in...

Best dressed: Mary van Denemarken

De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Mary van Denemarken. Het kwik steeg de afgelopen dagen op meerdere plekken in Europa boven de 30 graden en wat doe je dan? Een goede zomerjurk aantrekken, moet de kroonprinses gedacht hebben. 

Mary was afgelopen zondag en maandag op bezoek in Parijs. Op haar tweede dag droeg ze voor haar bezoek aan de Franse presidentsvrouw Brigitte Macron(die er óók schitterend uitzag!) een witte fladderjurk van de Deense ontwerper Morten Ussing. En die stond haar prachtig.

Elegante pumps

Ze combineerde de jurk met een dun ceintuur, elegante pumps en een matching tasje met croco-motief. Ze complementeerde haar look met oorhangers voorzien van parels met een bijpassende, grote armband en diverse (wat fijnere) armbanden.