De kinderen van koning Filip en koningin Mathilde gingen gisteren (maandag) óók allemaal weer naar school. En dat viert het koningshuis met een hele leuke foto van het viertal.

Gisterochtend zagen we prinses Ariane naar de middelbare school fietsen, maar ook in België gaan de royalkids deze week weer naar school. Of toch in elk geval drie van de vier.

Article continues after the ad

Heel vaak worden we vanuit het Belgische koningshuis niet getrakteerd op een kiekje van alle kinderen, maar nu kroonprinses Elisabeth (die in oktober 18 wordt) nog in den lande was, poseerde ze met haar broertjes en zusje voor een back to school-plaatje.

Wales

De kroonprinses meldt zich op 9 september weer op haar school in Wales, waar ze sinds vorig jaar op zit. Ze heeft daar nog één jaar te gaan.

De traditionele foto van 2018

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leaving for @UWCAtlantic college! #backtoschool2018 !

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Grote broer (letterlijk!) prins Gabriel (16) meldde zich vorige week al bij zijn nieuwe school. Hij ging tot vorig jaar naar het Nederlandstalige Sint-Jan Berchmanscollege, maar sluit nu aan bij een Engelstalige privéschool in Brussel. Zijn broertje Emmanuel (13) zit op een school in Leuven, gespecialiseerd in kinderen met leerstoornissen en structuurproblemen.

En de foto van 2017

Laatste jaar basisschool

En dan is er zusje Eléonore (11) nog, die haar laatste jaar van de basisschool ingaat op haar openbare school. Of zij volgend jaar ook aansluit op een internationale school is nog niet bekend.

Het is binnen het Belgische koningshuis traditie om een foto van de prinsen en prinsessen te delen als ze weer naar school gaan.

De foto van 2016

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣ ⁣ #BackToSchool #RoyalFamily #Belgium #BelgianRoyalPalace #MonarchieBe

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in