Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

België: prinses Claire sinds lange tijd weer gespot

Prins Laurent drukt roddels de kop in met foto. Prinses Claire van België, de vrouw van prins Laurent, de jongere broer van koning Filip, is al geruime tijd niet meer gespot en was ook niet bij het defilé van de Nationale Feestdag. Bekend is dat ze ziek is geweest (wat eraan scheelde is niet beke...

België: prinses Claire sinds lange tijd weer gespot

Prins Laurent drukt roddels de kop in met foto.

Prinses Claire van België, de vrouw van prins Laurent, de jongere broer van koning Filip, is al geruime tijd niet meer gespot en was ook niet bij het defilé van de Nationale Feestdag.

Bekend is dat ze ziek is geweest (wat eraan scheelde is niet bekend gemaakt, maar denk aan de categorie ernstig) en daar overheen kreeg ze ook nog eens corona.

Al snel gingen er geruchten dat Claire rond kerst 2020 Laurent zou hebben verlaten om bij haar ouders in Chaumont-Gistoux te gaan wonen. Dat is niet zo, ze zijn gewoon samen op vakantie in Zuid-Frankrijk.

Laurent gaf deze foto vrij. Claire staat naast hem (en ziet er gelukkig goed uit!). En OMG, wat zijn hun kinderen al groot: prinses Louise is inmiddels 17 en de tweelingprinses Aymeric en Nicolas zijn 15 jaar.