Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Behind the scenes: Harry en Meghan

We krijgen maar geen genoeg van nieuwbakken ouders Harry en Meghan. Deze behind-the-scenes-beelden van hun eerste fotoshoot met Archie zijn ook weer te zoet. Het is nogal wat. Twee dagen na je bevalling op hakken, in de grime en in een mooie jurk voor de camera's verschijnen voor een interview en...

Behind the scenes: Harry en Meghan

We krijgen maar geen genoeg van nieuwbakken ouders Harry en Meghan. Deze behind-the-scenes-beelden van hun eerste fotoshoot met Archie zijn ook weer te zoet.

Het is nogal wat. Twee dagen na je bevalling op hakken, in de grime en in een mooie jurk voor de camera's verschijnen voor een interview en fotosessie die letterlijk de hele wereld over gaat.

Vanzelfsprekend zou Meghan ook nogal zenuwachtig zijn geweest voor haar grote fotomoment, afgelopen maandag. Gelukkig zagen we er maar weinig van, én had ze de man van haar dromen aan haar zijde.

Op deze foto zie je hoe weinig daar de afgelopen twee jaar aan veranderd is: Harry en Meghan na hun verlovingsnieuws in november 2017, en anno 2019 na hun blijde babynieuws.