Societyblad Tatler weet het wel: niemand verslaat Bea.

Gegadigden waren er volgens de Britten genoeg. Hun eigen Kate en Meghan. Onze koningin Máxima. Maar het is Beatrice Borromeo die er met de titel 'Most Stylish Royal' van societymagazine Tatler vandoor gaat.

De vrouw van Pierre Casiraghi dus, de zoon van prinses Caroline. Niet officieel een prinses, maar royal-adjacent. En in haar eigen familie zitten genoeg aristo's om de claim voor Tatler te staven. 

Dat er in Monaco stijl door de aderen stroomt, is natuurlijk welbekend. De zoon van Caroline zal de druk gevoeld hebben om zijn stijlvolle zussen te voorzien van een stijlvolle schoonzus.

Article continues after the ad

Missie geslaagd, want zijn Beatrice is naast een beauty die in Monaco niet misstaat, ook nog eens een Italiaanse aristo met een felle voorliefde voor alles high fashion.

Toen de twee in 2015 in het huwelijksbootje stapten, droeg de bruid maar liefst vier verschillende trouwjurken: twee van Valentino, twee van Armani Privé.

En naast al die (mode)beauty heeft Beatrice nog brains ook, want ze werkte voor ze Pierre leerde kennen als politiek journalist en documentairemaakster. Inmiddels is ze mama van drie kinderen en dus royalty, en ook nog eens boegbeeld van Dior. Daarmee lijkt haar agenda vol genoeg. Maar wie weet wat de toekomst brengt.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in