Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws! Ze is er, en het dochtertje van Harry en Meghan heet...

Lilibet Diana! Lilibet (Lili) Diana Mountbatten-Windsor om precies te zijn. Vernoemd naar de bijnaam van Harry's oma, koningin Elizabeth dus. En naar zijn moeder Diana natuurlijk. Meghan en Harry zijn afgelopen vrijdag in Santa Barbara Cottage Hospital voor de tweede keer ouders geworden, laten z...

Babynieuws! Ze is er, en het dochtertje van Harry en Meghan heet...

Lilibet Diana!

Lilibet (Lili) Diana Mountbatten-Windsor om precies te zijn. Vernoemd naar de bijnaam van Harry's oma, koningin Elizabeth dus. En naar zijn moeder Diana natuurlijk.

Meghan en Harry zijn afgelopen vrijdag in Santa Barbara Cottage Hospital voor de tweede keer ouders geworden, laten ze in een verklaring weten. Een foto is er nog niet.

Weer thuis

"Lili is op vrijdag 4 juni om 11.40 uur ter wereld gekomen en weegt  3.487 gram. Moeder en kind maken het goed en zijn weer thuis. Lili is vernoemd naar haar overgrootmoeder, Her Majesty The Queen en haar tweede naam is gekozen uit eer voor haar geliefde wijlen oma, de Princess of Wales."

Zelf lieten Meghan en Harry nog van zich horen via de website van hun eigen stichting Archewell. "Op 4 juni zijn we gezegend met de komst van onze dochter Lili. Ze is meer dan we hadden durven dromen en we zijn ontzettend dankbaar voor de liefde en gebeden die we van overal ter wereld hebben ontvangen. Bedankt voor jullie steun in deze bijzondere tijd voor ons gezin."

Gezinnetje vervolmaakt

Nu is het wachten natuurlijk op de eerste foto van het volgens Harry en Meghan vervolmaakte gezinnetje. "Twee is het voor ons", lieten ze tijdens hun interview met Oprah al weten, toen ze ook bekendmaakten een dochtertje te verwachten.

Intussen stromen de felicitaties binnen, om te beginnen van de familie. 

Ook opa Charles liet online van zich horen...

...net als prins William en hertogin Kate...

...en prinses Eugenie van York.