Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Baby Bhutan 2 heeft eindelijk een naam!

Het heeft even geduurd voor de Drakenprins. De schat is geboren op 19 maart dus inmiddels al druk bezig met tanden krijgen, maar in Bhutan nemen ze de tijd voor dit soort dingen. Men wil het kind eerst leren kennen, er wordt naar de sterren gekeken, religieuze leiders laten er hun gedachten overg...

Baby Bhutan 2 heeft eindelijk een naam!

Het heeft even geduurd voor de Drakenprins.

De schat is geboren op 19 maart dus inmiddels al druk bezig met tanden krijgen, maar in Bhutan nemen ze de tijd voor dit soort dingen.

Men wil het kind eerst leren kennen, er wordt naar de sterren gekeken, religieuze leiders laten er hun gedachten overgaan en voor je het weet ben je dus heel zen ruim drie maanden verder.

Maar de Eerste Reserve van Bhutan heeft nu toch echt een naam. Koning Jigme Khesar Namgyal Wangchuck en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben hun tweede zoontje Jigme Ugyen Wangchuck genoemd.

Zijn aanspreektitel wordt Gyalsey Ugyen Wangchuck. Gyalsey is een eretitel, vrij vertaald in het dus prins Ugyen. Zijn grote broer (hier rechts) heet voluit Gyalsey Jigme Namgyel, in het dagelijks verkeer prins Namgyel.  

De jongeman is al aardig gegroeid, deze fotoreeks is van mei...

...maar te schattig om niet nog even te laten zien. 

De Bhutaanse royals zijn gul met kiekjes van hun kroost; prins Namgyel lijkt goed te gedijen in zijn rol als Drakenbroer. 

Foto's (c) HM Jigme Khesar Bhutan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in