What a difference a year makes... Werd baby Archie vorig jaar nog trots gepresenteerd in Windsor Castle als prinsje, nu is hij een eenjarige inwoner van Los Angeles.

De voormalig duke and duchess of Sussex vieren vandaag lockdownfeest in Los Angeles: Archie is alweer één jaar.

Het ventje is nogal een mysterie voor de wereld, want dit jaar zagen we 'm sowieso helemaal nog niet. En dat ondanks twee verhuizingen van zijn ouders, en het feit dat er op foto's van het voormalig prinsje geen mediacode schuilt, daar aan de Amerikaanse Westkust.

Nieuwe foto

Article continues after the ad

Evengoed weten Harry en Meghan hun oogappel heel knap uit de spotlights te houden. Iets waar vandaag naar verluidt verandering in komt. Een woordvoerder van het koppel liet een paar weken geleden al weten dat Harry en Meghan van plan waren Archie's eerste verjaardag te vieren met een nieuwe foto. Al is nog even onduidelijk hoe ze die precies willen circuleren, zonder eigen Instagram-account en nu ze heel veel Britse kranten in de ban hebben gegooid.

Zodra het kiekje wereldkundig wordt, vind je 'm natuurlijk hier, op NOUVEAU.nl. In de tussentijd blikken we nog eens terug op de foto's die we wél van Archie mochten zien. Wat zijn we benieuwd hoe hij er nu precies uitziet!

8 mei 2019: hallo wereld!

Mei: met oma langs overgrootoma Elizabeth en overgrootopa Philip

Mei: Meghans eerste Moederdag

Juni: voor het eerst soort van in beeld op Instagram

Juli: een prinselijke doop

September: baby's eerste wereldreis

Eind 2019: welkom in Canada

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in