Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Archie (2): de leukste foto's van het niet-meer-prinsje

Wat kan twee jaar een wereld van verschil maken. Het was op 6 mei 2019 dat Archie Harrison Mountbatten ter wereld kwam. De zoon van prins Harry en zijn Meghan. Helemaal onomstreden was hij toen al niet (dat zijn ouders niet direct een fotomomentje wilden, schoot bij veel landgenoten in het verkee...

Archie (2): de leukste foto's van het niet-meer-prinsje

Wat kan twee jaar een wereld van verschil maken.

Het was op 6 mei 2019 dat Archie Harrison Mountbatten ter wereld kwam. De zoon van prins Harry en zijn Meghan. Helemaal onomstreden was hij toen al niet (dat zijn ouders niet direct een fotomomentje wilden, schoot bij veel landgenoten in het verkeerde keelgat), maar wat er komen ging, wist toen nog niemand.

Of nou ja: Harry en Meghan wisten het een beetje. Achteraf gaf Meghan toe al rond de geboorte van hun eerste kind met Harry te hebben gepraat over de mogelijkheid om afscheid te nemen van de royal family.

Uiteindelijk kwam er wel een fotomomentje, maar op hun eigen termijn

De eerste ontmoeting met overgrootouders Elizabeth en Philip

Baby's first (and last) staatsbezoek, hier in Zuid-Afrika

Het prinsje woonde de eerste maanden van zijn leven in Frogmore Cottage, vertrok toen al snel richting Canada en uiteindelijk naar Californië om dichterbij oma Doria te zijn. En hoewel hij er hopelijk weinig van mee heeft gekregen, zat hij middenin een ware wervelwind.

In Canada bedachten Harry en Meghan hun masterplan

Inmiddels is de storm alleszins gaan liggen en hebben Harry, Meghan en Archie zich gesetteld aan de Amerikaanse westkust. Waar ze volop genieten van rust, stranduitjes en waar binnenkort een tweede kindje (een dochter) verwacht wordt.

In Californië is het goed toeven

Gevolg van dit alles: we hebben baby Archie maar weinig gezien in de eerste twee jaar van zijn leven. Maar de foto's die we wél kennen, laten een vrolijk mannetje zien dat enorm lijkt op zijn beide ouders.

Op zijn twee kerstkaarten bijvoorbeeld...