De prins heeft weer een update over Charlene.

In Monaco weten ze ook wel hoe de situatie Charlene eruit ziet. Dus meldt prins Albert zich zeer regelmatig bij lokale of internationale pers om een update te geven over haar status, daar in dat Zwitserse behandelcentrum waar ze hoopt te herstellen van 'emotionele en fysieke uitputting'.

Ditmaal sprak hij met de krant Monaco-Matin en had hij hoopgevend nieuws, al hebben we dat natuurlijk eerder gehoord de laatste maanden (inmiddels moeten we trouwens haast het laatste jaar zeggen). Albert: "Het gaat stukken beter met Charlene. Ik hoop dat ze snel terugkeert naar ons prinsdom."

Article continues after the ad

Tien dagen werden zes maanden

Het was alweer drie weken geleden dat de Monegasken een update gaven over Charlene. Toen werd gesproken over een herstel 'dat zeker nog een aantal weken zou duren.' Dat hebben we eerder gehoord. Zo werd meermalen geclaimd dat ze écht bijna terug zou komen uit Zuid-Afrika én zou ze deelnemen aan de Nationale Dag. Dat eerste werd keer op keer uitgesteld, dat tweede bleek voor de prinses echt niet te doen.

Na wat tien dagen in haar geboorteland Zuid-Afrika had moeten zijn maar wat uiteindelijk meer dan zes maanden werd, hebben we Charlene nog maar mondjesmaat gezien en alleen maar op foto's gemaakt door het paleis zelf, zoals deze van haar terugkeer in Monte Carlo.

Volgens Albert bellen de kinderen elke dag met hun moeder en wordt er volop ge-FaceTimed. Ook zijn ze al meermalen op bezoek geweest. Zij zijn er klaar voor hun moeder weer op het paleis, of toch zeker op Roc Agel te hebben. Maar wanneer Charlene daar precies aan toe is... Wordt wederom vervolgd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in