Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Albert en Charlene: zo zien we ze niet vaak

Het spat er normaliter nou niet van af. Er lijkt iets in het water te zitten, daar in Monaco. Want waar we Charlene afgelopen jaar maar amper zagen, is ze de laatste weken out in full force. Aan de arm van Albert. Letterlijk. De vaak toch flink onderkoelde echtelieden vierden eerst al samen met d...

Albert en Charlene: zo zien we ze niet vaak

Het spat er normaliter nou niet van af.

Er lijkt iets in het water te zitten, daar in Monaco. Want waar we Charlene afgelopen jaar maar amper zagen, is ze de laatste weken out in full force. Aan de arm van Albert. Letterlijk.

De vaak toch flink onderkoelde echtelieden vierden eerst al samen met de tweeling Moederdag in een net weer geopend restaurant en maakten afgelopen weekend alweer een gezinsuitje.

Samen met Jacques en Gabriella togen ze naar de Automobile Club de Monaco voor de virtuele Le Mans. En daar leken ze het heel gezellig te hebben.

Nou is het op zich niet zo wonderlijk, man en vrouw arm in arm. Maar voor deze twee is het heel wat, en dat mag óók gezegd.

Beeld: Fondation Princesse Charlene de Monaco

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in