Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aan de spaghetti: Obama's vieren vakantie met de Clooney's in Italië

De vlag hangt uit bij de Obama's, want hun jongste dochter Sasha is klaar met de middelbare school. Dat moet groots gevierd geworden. En wel met een trip door Europa. Op het programma: aan de scroppino en limoncello met George en Amal Clooney. En wel in hun riante villa aan Comomeer in Italië. Er...

Aan de spaghetti: Obama's vieren vakantie met de Clooney's in Italië

De vlag hangt uit bij de Obama's, want hun jongste dochter Sasha is klaar met de middelbare school. Dat moet groots gevierd geworden. En wel met een trip door Europa. Op het programma: aan de scroppino en limoncello met George en Amal Clooney.

En wel in hun riante villa aan Comomeer in Italië.

Er zijn beelden

Online zijn er verschillende beelden verschenen van George en Obama die in pak op een speedboot het meer over varen. De twee legden aan niet ver van het vakantiehuis van de Clooney's. 

Fancy dinner

In de avond werden George, Amal (die een prachtige japon van Gucci droeg), Barack en Michelle met z'n vieren gespot in een boot op het Comomeer. Ze gingen wat eten in een tweesterrenrestaurant. Iets wat de Obama's kort daarvoor ook al hadden gedaan met Bono van U2, maar dan in Frankrijk bij La Chèvre d’Or.

Bron: Vanity Fair Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in