Een Insta-royal zonder poespas.

Hoera, prinses Eugenie wordt vandaag 32! We vieren het met een blik op haar leuke, zéér relatable Instagram. Want ze mag dan een prinses zijn, mooi niet dat het een en al glitter en glamour is op haar socials. 

1 – De bloesemfanaat

Net als ieder ander word Eugenie wíld van een fijn bloesemmomentje. En ach, als je dan zelf net niet helemaal op de foto staat...

2 – Trotse mama

Voor de eerste verjaardag van zoontje August koos ze niet voor een spannend (doop)portret, maar gewoon voor een lief vakantiekiekje en een plaatje van de eerste kinderopvangdag.

Article continues after the ad

3 – Halloween Queen

Je prinsenkind in een peperduur pakkie steken voor Halloween? Welnee, Eugenie koos gewoon voor een koddig monsterpakje.

4 – Mommy knows best

Sarah Ferguson kan er zelf ook wat van op Instagram. Dus poseren moeder en dochter gewillig verwaaid en make-uploos voor een knus fotootje samen.

5 – Fijne Vaderdag!

Ook hier geen gelikte plaatjes van Jack Brooksbank voor zijn eerste Vaderdag, maar gewoon een fotocarrousel zoals iedereen ze heeft.

6 – Zussenliefde (inclusief throwback)

Eugenie is dol op zus BeaBea, met wie ze wel degelijk glamourshots heeft. Toch kiest ze keer op keer voor foto's die dichterbij hunzelf liggen.

Heerlijk om te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in