Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

17 operaties: Juan Carlos van Spanje is een routinier

De voormalig koning van Spanje, Juan Carlos, onderging afgelopen week een driedubbele bypassoperatie. Zijn familie bezocht hem, maar leek zich geen zorgen te maken. Koning Felipe ging zowel met zijn moeder als met echtgenote Letizia op ziekenbezoek bij Juan Carlos (81) in Madrid. En verliet beide...

17 operaties: Juan Carlos van Spanje is een routinier

De voormalig koning van Spanje, Juan Carlos, onderging afgelopen week een driedubbele bypassoperatie. Zijn familie bezocht hem, maar leek zich geen zorgen te maken.

Koning Felipe ging zowel met zijn moeder als met echtgenote Letizia op ziekenbezoek bij Juan Carlos (81) in Madrid. En verliet beide keren stralend het ziekenhuis. Zijn vader maakt het goed, deelde hij met de verzamelde pers.

De oud-koning is inmiddels welbekend met ziekenhuisopnames, net als zijn familie. Dit was de zeventiende operatie van Juan Carlos, die eerder onder andere een nieuwe knie kreeg, en geopereerd werd aan een hernia en aan zijn heup. Bij zijn jaarlijks medisch onderzoek eerder deze zomer werd besloten dat er een hartoperatie nodig was.