Lege agenda, kinderen al thuis, zomer in hun bol! 

Versoepelingen of niet, royal agenda's en het schooljaar van de kinderen lopen dit jaar zo anders dat veel royals alvast een voorschot op het vakantiegevoel nemen. Zo wensen prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia iedereen een fijne zomer met een kiekje van hun zoontjes, prins Alexander en prins Gabriel. Wie allemaal nog meer?

De Cambridge'jes deelden nóg een gezellige scrum, euh, foto van prins William in de tuin van Anmer Hall, waar hij en zijn vrouw Kate tot het nieuwe schooljaar in september begint willen blijven. Charlotte had terug naar school gemogen, maar ze hebben ervoor gekozen het gezin bij elkaar te houden in Norfolk, met nog een paar weken thuisonderwijs.

Article continues after the ad

Lady Kitty Spencer, hier in een Zimmermann, droomt hardop van een terugkeer naar Capri.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dansken (@el_dundro) op

Kroonprinses Victoria en haar gezin gaan lekker uit eten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun Sun Sun 👒 @rivayacht

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb) op

Camille, de dochter van prinses Stéphanie, dobbert in de buurt van het Italiaanse Latte, een klein stukje ten oosten van Monaco.

Prins Nikolaos van Griekenland zit eindeloos op het water (overigens wel voor een goed doel: zestien afgelegen eilanden in zeven dagen bezoeken met een medisch team, om coronatesten af te nemen).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Nikolaos' nichtje prinses Olympia van Griekenland houdt zich bezig met lange wandelingen, nu haar socialite-model-party-circuit helemaal stilligt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The lobster was lush!

Een bericht gedeeld door Achileas of Greece (@achi_of_greece) op

Haar broer prins Achileas hangt de beest uit met kreeft.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My first home made from sourdough starter bread ♥️ Yippee 😁

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) op

En Olympia's moeder kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland heeft opeens alle tijd om zich in het zuurdesembrood bakken te storten. Met heritage desem-starter, uiteraard #nietvandestraat

Koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden zijn nog in Stockholm, maar sneaken al regelmatig met hond Brandi naar de zomerresidentie Solliden. Sylvia's klederdracht was even voor een midzomer fotomomentje, normaal gesproken is ze er uit te tekenen in een linnen broek en blouse. 

Koning Felipe en koningin Letizia doken op in Gran Canaria, officeel voor een werkbezoek, maar het zag er toch verdacht 'heerlijk-even-een-ander-uitzicht-achtig' uit.

Prinses Alexandra channelt haar moeder prinses Caroline in Saint Tropez in een Reformation-jurk met citroenen.

De Belgische Royals gingen gisteren een dagje uit naar Belgisch Limburg...

... om er te fietsen en het toerisme in eigen land te promoten...

...en ze lijken al een beetje aan hun eigen staycation te zijn begonnen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

smiling really is the best medicine

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Gravin Eloise channelt het zonnetje in Den Haag.

Prinses Stéphanie van Luxemburg gaat voorlopig nergens heeft, ze zit nog volop in de kraamtijd van zoontje Charles. Links schoonmama Maria Teresa, de groothertogin van Luxemburg.

Tessy van Luxemburg reist normaal gesproken vrij veel, maar nu dat allemaal anders is, heeft ze een droomwens van haar zonen en haarzelf vervuld: puppy Sherlock mag eind juli bij hen intrekken. Dus dan heeft ze de hele zomer om te knuffelen, te bonden en haar harige zoon zindelijk te krijgen. 

En prinses Mary van Denemarken, hier met haar oudste dochter prinses Isabella, vertoeft inmiddels grotendeels op Slot Fredensborg, de zomerresidentie waar de paardenmeisjes graag door de bossen rijden. 

Foto's (c) Kungahuset, BSR Agency, Tatiana Blatnik, Kensington Palace 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in